Trinlydsdæmpning

Trinlydsdæmpning til at reducere støj

Er du bygherre på et større boligbyggeri, og er du på jagt efter et professionelt undergulvsfirma, der blandt andet kan hjælpe dig med trinlydsdæmpning?

Hos JP Erhvervsgulve har vi specialiseret os i undergulve og belægning. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med alt, der har med trinlydsdæmpning og gulvisolering at gøre. Vi henvender os ikke til private kunder, men vi tilbyder kun vores gulvydelser til erhvervskunder.

Vores arbejdsområde er hele Danmark, skal du i gang med et større byggeprojekt i hele Danmark, står vi også klar til at hjælpe dig med gulvarbejdet. Giv os gerne et kald, så vi kan tage en snak om det renoverings- eller byggeprojekt, du skal i gang med.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt


  Slidstærkt arbejde til en konkurrencedygtig pris

  Hvad er trinlydsdæmpning?

  Trinlydsdæmpning i gulvet kan reducere støjniveauet i dine boliger. Det er især en fordel, hvis du skal have opført et boligbyggeri med flere etager. Du kan få lavet trinlydsdæmpning i både ældre boliger og nyere byggerier, og det kan både have en effekt i forhold til overboen, underboen eller naboen.

  Trinlydsdæmpning i gulvet – derfor er det en fordel:

  HER ER VI EKSPERTER

  I JP Erhvervsgulve har vi særlig ekspertise inden for diverse områder, herunder:

  Få dit professionelle gulvfirma til at anlægge trinlydsdæmpning

  Vi har været inden for gulvbranchen i mange år, og vi har været med til at opføre mange store boligbyggerier.

  Undergulve og belægning er vores speciale, og vores uddannede gulvfolk står klar til at give dig en hånd med, når du skal have gjort klar til at få lagt nye gulve.

  Hos os får du et professionelt resultat hver gang – og vi sørger for at lægge det absolut bedste fundament for de gulve, du skal have monteret. Som medlem af Byg Garanti, Dansk Byggeri og Gulvbranchen får du hos os en garanti for, at du ender ud med en helt igennem professionel gulvløsning.

  Skal vi udarbejde et tilbud på trinlydsdæmpning til dig?

  Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om de gulvløsninger, vi kan hjælpe dig med. Vi sidder klar ved telefonen og ved tasterne, så vi kan give dig svar på alle dine spørgsmål.

  Du kan fange os på telefon 26 85 33 61 eller ved at skrive til os på jp@jperhvervsgulve.dk.

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo