Slidlagsgulve hos din gulvekspert

Overvejer du, om du skal hyre en professionel gulvmand til at lægge et slidlagsgulv i din lagerbygning eller i din forretning?

Hos JP Erhvervsgulve har vi specialiseret os i slidlagsgulve af høj kvalitet. Vi henvender os til erhvervskunder over hele landet. Det gælder uanset om din lagerbygning eller forretning har beliggenhed i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

Vores slidlagsgulve består af:

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt


  slidstærkt arbejde til en konkurrencedygtig pris

  Slidlagsgulve af høj kvalitet

  I vores undergulvfirma er vi leverandør af belægning og undergulve, og med hjælp fra vores uddannede gulvmænd kan du være sikker på, at du er i professionelle hænder.

  Når du får vores hjælp til slidlagsgulve, kan du derfor være sikker på, at alle krav til moderne byggerier bliver overholdt. Vi ved, hvad vi laver, og vi ved alt om, hvordan de gældende regler er på byggeområdet.

  Vi anvender udelukkende veldokumenterede produkter, og vi leverer gulvløsninger af høj kvalitet. Det foregår gerne på den måde, at slidlagsgulvet bliver påført oven på isoleringen, hvorefter der bliver lagt en lyddug.

  HER ER VI EKSPERTER

  I JP Erhvervsgulve har vi særlig ekspertise inden for diverse områder, herunder:

  Sådan går vi frem, når vi lægger et slidlagsgulv for din virksomhed

  Selve udlægningen foregår ved hjælp af vores Putzmeister-maskiner. Vi har sat os godt ind i tykkelsen af laget, og der er afsat højder på forhånd. Slidlagsgulvet bliver pumpet ind, hvorefter vi spartler nøjsomt efter.

  Den gulvmand, der er sat på opgaven, sørger for, at det bliver lagt i rette koter, og når gulvet har hærdet tilstrækkeligt længe, er gulvet klar til, at der bliver lagt belægning på.

  Skal du have lavet et slidlagsgulv med fald i en brusekabine eller andet, er vi naturligvis også mand for at klare den opgave.

  Har du spørgsmål til vores slidlagsgulve? Ring eller skriv til os

  Vil du gerne høre mere om vores priser på slidlagsgulve? Eller har du spørgsmål til, hvordan det foregår, når vi lægger et undergulv hos dig?

  Så hører vi altid gerne fra dig. Giv os et kald på telefon 26 85 33 61 eller send en e-mail til os på jp@jperhvervsgulve.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og til at rådgive dig om vores professionelle gulvløsninger af høj kvalitet.

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo