OM JP ERHVERVSGULVE

OM JP ERHVERVSGULVE

JP Erhvervsgulve med kontor i Horsens beskæftiger over 30 medarbejdere. Virksomheden udfører i højeste kvalitet udlægning af undergulve og trægulve i hele Danmark. Vi leverer et slidstærkt arbejde til en konkurrencedygtig pris i højeste kvalitet.

Vi prioriterer kundens ønsker højest, sætter fokus på fleksibilitet, og lægger stor vægt på at levere det færdigudførte arbejde til tiden. Vi planlægger altid vores arbejde på forhånd, og på den måde kan vi sikre, at vi kommer til at overholde alle aftaler. Ved at leve op til vores egne høje standarter, opfylder vi naturligvis de krav, som er stillet inden for vores fagområde.

JP Erhvervsgulve er medlemmer af Byg Garanti, Dansk Byggeri samt Gulvbranchen.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt


  JP ERHVERVSGULVE

  Efter at have udført de mange forskellige opgaver, og gennemført adskillige projekter rundt i hele landet, har vores faglærte og professionelle medarbejdere tilegnet sig stor praktisk erfaring, og er dermed blevet udrustet til de forskellige opgaver, som vores kunder ønsker udført.
   
  JP Erhvervsgulve har eget udstyr til rådighed (Putzmeister), og vores medarbejdere, som er fordelte på fagligt stærke hold, er klar til at tage imod nye udfordringer. Vi lytter til kundens ønsker, og finder altid den bedste, og mest optimale løsning, målrettet efter kundens behov.

  HER ER VI EKSPERTER

  I JP Erhvervsgulve har vi særlig ekspertise inden for diverse områder, herunder:

  JP ERHVERVSGULVE

  JP Erhvervsgulve er et kvalitetsbevidst, voksende byggefirma, som specialiserer sig inden for undergulve. Vi har særlig ekspertise inden for:

  TRINLYDSISOLERING

  Vi leverer nye og moderne løsninger indenfor
  varmeisolation, som bliver udført og
  kvalitetssikret af vores professionelle fagfolk.

  SLIDLAG

  Vi sikrer slidstærke produkter til enhver type
  opgaver og projekter. Vi garanterer en jævn og
  stabil overflade, som er holdbar og
  fremtidssikret, med en tolerance på +/- 2mm i
  projekterne.

  Slidstærkt arbejde til en konkurrencedygtig pris

  VORES MATERIALER

  For at kunne levere et produkt af den højeste kvalitet, er det for os i JP Erhvervsgulve grundlæggende essentielt at bruge de bedste materialer, som vi modtager fra følgende leverandører:

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud