Politerm® BLU - Det miljørigtige og bæredygtige valg til byggeri

Vi er stolte af at kunne tilbyde Politerm® BLU som er udviklet i samarbejde med BASF, EDILTECO, Danmarks Teknologiske Institut og Aalborg Portland A/S.

Politerm® BLU er et ideelt valg for alle, der ønsker at minimere deres miljøpåvirkning, samtidig med at de ønsker en høj kvalitet

Unikke fordele ved Politerm® BLU - fra tidsbesparelse til dimensionsstabilitet

Politerm® BLU er et bæredygtigt alternativ til Styropor® og har en unik trykstyrke, samt er klassificeret i brandklasse A2, S1 d0.

Politerm® BLU´s EPS-perler er fremstillet ved hjælp af BMB, hvor fossile råmaterialer, der kræves til EPS-produktion, delvist erstattes med vedvarende materialer såsom organisk affald og vegetabilske olier.

Produktionsprocessen sparer værdifulde ressourcer og reducerer CO2-udledningen. Politerm® BLU har digital udskrift for hver eneste blanding.

INDLYSENDE FORDELE FOR BYGGERI OG MILJØ

  • Høj varmeisoleringsværdi og lav densistet
  • Garanterer konsistens og ensartethed af doseringer
  • Tidsbesparende – let at blande og pumpe
  • Nemt og hurtigt at påføre og transportere
  • Lavt cementindhold
  • Svinder ikke under påførings- eller hærdningsfasen
  • Dimensionsstabilitet over tid, så afretningslagene hverken revner eller udvider sig
  • Afprøvet og testet af bl.a. Teknologisk Institut
  • Unik trykstyrke og brandklasse

PERFEKT TIL PUMPNING

Politerm® BLU er tidsbesparende og nemt at udlægge og transportere. Den er homogen og svinder ikke under påførings- eller hærdningsfasen. Dens termiske isoleringsevne gør den til et ideelt valg for fundament og dæk eller andre anvendelser, hvor der er behov for let og/eller varmeisolerende beton.

Via et unikt silosystem kan blandingsforholdet doseres præcist og sikre en ensartet, høj kvalitet – perfekt til pumpning med op til 8m3 i timen og kan pumpes op til selv de øverste etager.

Den er selvudtørrende og gangbar efter ca. 24 timer. Som en del af vores kvalitetssikring, kan der fra blandingsstationen downloades data, som dokumenterer kvaliteten af blandingen.

Få svar på alle dine spørgsmål
om Politerm® BLU

Vi står klar til at rådgive og give faglig sparring på spørgsmål om Politerm® BLU . Giv os et kald på 26 85 33 61 eller skriv på jp@jperhvervsgulve.dk

Vores beliggenhed

Kontaktinfo

Indhent et tilbud