Flydeanhydrit – det perfekte valg til dit gulvprojekt

Flydeanhydrit er en moderne og alsidig gulvbelægning, der er særligt populær til både nybyggeri og renoveringsprojekter. Det er et fleksibelt valg, der kan bruges i en bred vifte af miljøer som kontorer, institutioner, boliger, butikker, lagerfaciliteter og værksteder.

Flydeanhydrit kan nemt lægges på forskellige underlag såsom beton, betonelementer, fliser, klinker, træbjælkelag og varmeisoleringslag.

Flydeanhydrit – det perfekte valg til dit gulvprojekt

En af de mest attraktive egenskaber ved flydeanhydritgulve er deres evne til at fungere som et solidt og jævnt underlag for flere typer gulvbelægning, herunder tæpper, vinyl, linoleum, træ og fliser. Desuden er denne type gulv særligt velegnet til gulvvarmesystemer, da den fremragende varmeledningsevne sikrer en effektiv og ensartet varmefordeling.

Flydeanhydrit skiller sig også ud med sin hurtige tørretid, hvilket gør det muligt at gå på gulvet allerede få timer efter installation. Dette gør det til en optimal løsning for byggeprojekter, hvor tid og effektivitet er altafgørende.

Få svar på alle dine spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om de gulvløsninger, vi kan hjælpe dig med. Vi sidder klar ved telefonen og ved tasterne, så vi kan give dig svar på alle dine spørgsmål.

Du kan fange os på telefon 26 85 33 61 eller ved at skrive til os på jp@jperhvervsgulve.dk.

Vores beliggenhed

Kontaktinfo

Indhent et tilbud