Din ekspert i thermobetongulve

Skal du have lagt et undergulv i forbindelse med et større nybyggeri eller en renoveringsopgave i erhvervsregi?

Hos JP Erhvervsgulve er vi de helt rette at henvende sig til, hvis du skal have lavet undergulve eller gulvbelægning. Vi udfører alle former for isolering af gulve på både mindre og større byggerier, og vi henvender os udelukkende til erhvervskunder.

Vores uddannede gulvmænd kører ud i alle dele af Danmark.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt


  Slidstærkt arbejde til en konkurrencedygtig pris

  Hvad er thermobeton?

  Thermobeton er et letvægtsmateriale, der er baseret på cement. Det egner sig særligt godt til gulvstøbning og undergulve.

  Thermobetongulve har flere gode egenskaber. Det er blandt andet lydisolerende, og så har det en lav varmeledningsevne.

  Er du nysgerrig efter at høre mere om vores løsninger inden for thermobetongulve? Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

  Fordele ved gulve i thermobeton:

  HER ER VI EKSPERTER

  I JP Erhvervsgulve har vi særlig ekspertise inden for diverse områder, herunder:

  Thermobeton-pris – hvad koster det at få lavet et thermobetongulv?

  Vil du gerne vide mere om, hvad det vil koste dig at få lavet et gulv i thermobeton i din virksomheds lagerhal eller i det boligkompleks, du er ved at opføre?

  Vi sidder altid klar til at høre mere om dine bygge- og renoveringsprojekter, og vi stykker altid gerne et godt tilbud sammen til dig. Vores priser er konkurrencedygtige og fair, og når vi ved mere om det gulvprojekt, du står overfor, giver vi dig gerne en god pris på thermobeton.

  Vores priser afhænger blandt andet af, hvor mange kvadratmeter gulv der er tale om, og hvor stort et gulvprojekt du har brug for vores hjælp til.

  Få svar på alle dine spørgsmål om thermobetongulve

  Er du i tvivl om, hvorvidt du skal gå med thermobeton i forbindelse med det byggeprojekt, du står overfor? Eller er du interesseret i at høre mere om vores priser på thermobeton?

  Ingen spørgsmål er dumme, når det kommer til vores undergulve og belægninger, og vi hører altid gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller priser.

  Du kan kontakte os på to måder. Enten ved at ringe til os på telefon 26 85 33 61 eller ved at skrive dine spørgsmål ned i en e-mail og sende dem til jp@jperhvervsgulve.dk.

  Vi sidder klar ved telefonen og tasterne – og vi ser frem til at høre fra dig.

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo